Θα κινηθεί για Ουές ο Ολυμπιακός.. αν..

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Θα κινηθεί για Ουές ο Ολυμπιακός.. αν..

Θα κινηθεί για Ουές ο Ολυμπιακός.. αν..
Ο Ολυμπιακός φέρεται να επαναφέρει… την υπόθεση “Ουές”, καθώς θα χρειαστεί να καλύψει κενό.Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Ραφίνια να “φεύγει” για Σάλκε, μιας και η τελευταία ετοιμάζει πρόταση.

Η ομάδα του Λιμανιού ετοιμάζεται να… ενεργοποιήσει τον Ουές και να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, αν φύγει.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 14/06/1998) βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εδώ και ένα χρόνο περίπου, ωστόσο η στιγμή για να γίνει “γάμος” πλησιάζει.

Ο δεξιός αμυντικός του ΟΦΗ αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των Κρητικών, κάτι που έχει σαν συνέπεια να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των “ερυθρολεύκων” εδώ και καιρό.

Αν κριθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του πως πρέπει να γίνει άμεσα κίνηση για να καλύψει το κενό, που θα αφήσει μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Ραφίνια, τότε θα προχωρήσει η υπόθεση.

Τα δεδομένα, όμως, τη δεδομένη χρονική περίοδο δείχνουν πως θα υπάρξει κουβέντα μετά τη λήξη της σεζόν για τον ταλαντούχο οπισθοφύλακα.

Ο Ουές έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το 2024, κάτι που σημαίνει ότι για να αποκτηθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα βρει στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ουσιαστικά η απόκτηση του νεαρού οδεύει προς… καλοκαίρι, εκτός απροόπτου!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate