Ολυμπιακός: Κλείνει Παπασταθόπουλο!

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Κλείνει Παπασταθόπουλο!

Ολυμπιακός: Κλείνει Παπασταθόπουλο!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός ώστε να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας. Διαβάστε παρακάτω...

Θετικό τέλος για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε να ενισχυθεί η θέση των στόπερ της ομάδας.

Η ανάληψη του πόστου του γενικού αρχηγού της ερυθρόλευκης ΠΑΕ από τον Βασίλη Τοροσίδη έπαιξε ρόλο στο ότι προχώρησε η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού, καθώς οι δυο πρώην συμπαίκτες έχουν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις και είναι κουμπάροι, ενώ ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος έβλεπε πάντα με καλό μάτι την προοπτική των Πειραιωτών και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει έρθει τόσο κοντά.

Να θυμίσουμε πως αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του παίκτη, όπως οι Λάτσιο, Φενέρμπαχτσε, Μπέτις και Τζένοα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate