Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο εξτρέμ της Βόλφσπουργκ, Ζοάο Βίκτορ!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο εξτρέμ της Βόλφσπουργκ, Ζοάο Βίκτορ!

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο εξτρέμ της Βόλφσπουργκ, Ζοάο Βίκτορ!

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο μάνατζερ του 26χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ, Ζοάο Βίκτορ, και τον πρότεινε στον Ολυμπιακό. Μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει τους «ερυθρόλευκους». Αν είναι το «κάτι εξαιρετικό» που ψάχνουν, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε παρακάτω... Σε σχέση με τον Γκροσίτσκι της Γουέστ Μπρομ έχει καλύτερες προδιαγραφές ο Ζοάο Βίκτορ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τη Βόλφσμπουργκ και μάλιστα τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι προτιμότερο θα ήταν να πάει κάπου δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο μάνατζέρ του βρέθηκε προ ημερών στην Ελλάδα και τον πρότεινε στον Ολυμπιακό. Είναι από τις περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν αφήνουν αδιάφορο τον σύλλογο. Εν ολίγοις κάνει... κλικ. Το αν αυτό το «κλικ» μετατραπεί σε κίνηση θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος της Βόλφσμπουργκ έχει ένα ενδιαφέρον «πακέτο». Αγωνίζεται στα αριστερά, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, αν και είναι περισσότερο δεξιοπόδαρος, συγκλίνει προς τα μέσα (αυτό που αρέσει στον Μαρτίνς, να μην παίζει δηλαδή με καθαρόαιμα εξτρέμ), ενώ διακρίνεται και για την ταχύτητά του. Στη Βόλφσμπουργκ είναι «ρεζέρβα» και παρά τις 10 συμμετοχές που έχει (τις περισσότερες ως αναπληρωματικός) έχει καταφέρει να πετύχει 3 γκολ και να μοιράσει 4 ασίστ.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ο παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και αν αποκτηθεί θα δούμε π.χ. έναν νέο Ποντένσε, αλλά δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, το όνομά του όχι μόνο δεν έχει απορριφθεί αλλά εξετάζεται. Και εξετάζεται σοβαρά, είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι. Έχει ύψος 1,78 μ., το συμβόλαιό του με τη Βόλφσμπουργκ εκπνέει το 2023, η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ και οι «λύκοι» τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από την αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντς έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Παλμέιρας, πήγε στη συνέχεια στη Σάο Χοσέ της Βραζιλίας, το 2015 μετακόμισε στην Ευρώπη για λογαριασμό της αυστριακής Κάπφενμπεργκ και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στη ΛΑΣΚ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate