Ήττα ΠΑΟΚ - Νεύρα Ουάρντα στο αεροδρόμιο!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ήττα ΠΑΟΚ - Νεύρα Ουάρντα στο αεροδρόμιο!

Ήττα ΠΑΟΚ - Νεύρα Ουάρντα στο αεροδρόμιο!

Έφυγε από το Βόλο, για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Σκόραρε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Πίστευε ότι θα δώσει τη νίκη, αλλά είδε την ομάδα του να δέχεται δύο γκολ και να γνωρίζει την ήττα με 3-2. Ο λόγος για τον Ουάρντα που είχε νευράκια και φρόντισε να τα βγάλει στο αεροδρόμιο.

Τι συνέβη; Στον Αιγύπτιο επιθετικό, ζητήθηκε να φορέσει τη μάσκα του, όπως προβλέπεται για όλους τους ταξιδιώτες. Μόνο που ο Ουάρντα δεν έλεγε να συμμορφωθεί και το… τέλος τον βρήκε να ρίχνει «γαλλικά» στην αεροσυνοδό! Ντροπή είναι, όσο και να προσπάθησαν κάποιοι να του εξηγήσουν, εκεί ο Ουάρντα.

Διαβάστε παρακάτω...

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Καλά ήταν στο Βόλο χαμπίμπι. Κέρδιζες, έχανες, δεν είχε γκρίνια. Σε αγαπούσε ο Αχιλλέας, ο κολλητός του Ιβάν και του Γκιόργκι. Ήθελες να πας στον ΠΑΟΚ ξανά και στην πρώτη σου, είχε ήττα. Θα συνηθίσεις, που θα πάει. Είναι ντροπή όμως, ένας άντρας να τα ρίχνει σε μια γλυκύτατη αεροσυνοδό επειδή αυτή του ζητούσε ευγενικά να φορέσει τη μάσκα του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate