"Μνηστήρας" από LaLiga για Πέπε! Φεύγει δανεικός;

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

"Μνηστήρας" από LaLiga για Πέπε! Φεύγει δανεικός;

"Μνηστήρας" από LaLiga για Πέπε! Φεύγει δανεικός;

Η Γρανάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Πέπε Ροντρίγκες. 

Διαβάστε παρακάτω... Για τον Πέπε η κατάσταση είναι γνωστή. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό (4 εκατ. ευρώ) για να κάνει δικό του τον Πορτογάλο άσο από την Βιτόρια Γκιμαράες.

Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει, αν και υπήρχαν πολύ μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν το κρύβει ότι τον πιστεύει και θεωρεί ότι είναι θέμα προσαρμογής η ελάχιστη προσφορά του ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Πληροφορίες από την Ισπανία, ωστόσο, ανέφεραν ότι ο Πέπε έχει «γυαλίσει» σε ομάδα της χώρας της Ιβηρικής. Συγκεκριμένα, λεγόταν ότι σύλλογος της La Liga έχει βάλει στο… μάτι τον χαφ του Ολυμπιακού. Αυτό διαβάσετε και στο σημερινό ΦΩΣ (27/1) από το ρεπορτάζ του Γιώργου Στασινόπουλου.

Εν τω μεταξύ ωστόσο, ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το θέμα. Ο ισπανικός σύλλογος είναι η Γρανάδα, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για εξάμηνο δανεισμό του Πέπε και οψιόν αγοράς που μπορεί και να ξεπερνάει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Πειραιά!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες