Μαρτίνς: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει με ΠΑΟΚ!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Μαρτίνς: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει με ΠΑΟΚ!

Μαρτίνς: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει με ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (27/1) τον  ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει έκπληξη στην ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

Διαβάστε παρακάτω...

Ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση περιμένει την Τετάρτη (27/1, 19:30) τον Ολυμπιακό που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ομάδα του Πειραιά έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη βαθμολογία, αλλά αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα και αυτό το ματς και θέλει να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τον αντίπαλο της.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Τετάρτης στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν άνοιξε ξεκάθαρα τα χαρτιά του, αλλά κάποιες ενδείξεις υπάρχουν για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η έκπληξη αναμένεται να γίνει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ανδρούτσο να έχει προβάδισμα έναντι του Ραφίνια για να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Έλληνας άσος τα πήγε περίφημα στο Περιστέρι και ο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει ξανά φανέλα βασικού.

Οι Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να είναι οι άλλοι τρεις της άμυνας. Στα χαφ το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη να παίζουν από την αρχή όπως έγινε στο Περιστέρι. Εάν πάει σε αυτό ο Μαρτίνς τότε η τριάδα της επιθέσεις θα αποτελείται από τους Φορτούνη, Μπρούμα, Ελ Αραμπί. Εάν ο Μαρτίνς πάει σε ένα σχήμα με δύο χαφ τότε θα ξεκινήσει με Καμαρά, Εμβιλά και στην επίθεση με Φορτούνη, Μπρούμα, Ελ Αραμπί και την άλλη θέση θα τη διεκδικήσουν Μασούρας, Βρουσάι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate