Μαρτίνς: Η 11αδα που θα παίξει στο Αγρίνιο!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Μαρτίνς: Η 11αδα που θα παίξει στο Αγρίνιο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει γάντια βασικού στον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν Ανδρούτσος, Αβραάμ, Σισέ και Χολέμπας.  Από εκεί και πέρα, Πέπε, Μπουχαλάκης, Τιάγκο θα είναι στα χαφ, Βρουσάι, Μπρούμα στα άκρα και ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, Χασάν, στην κορυφή της επίθεσης.  Να σημειώσουμε πως θέση βασικού γκολκίπερ διεκδικεί και ο Τζόλακης, αλλά ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Ισλανδό πορτιέρο.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ενδεκάδα που αναμένεται να «κατεβάσει» στο Αγρίνιο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. 
 Διαβάστε παρακάτω... Ματς Κυπέλλου αύριο (20/01) για τον κάτοχο Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενείται στις 3 το μεσημέρι από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όπως αναμενόταν, λοιπόν, με τα παιχνίδια να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές αλλαγές
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει γάντια βασικού στον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν Ανδρούτσος, Αβραάμ, Σισέ και Χολέμπας.

Από εκεί και πέρα, Πέπε, Μπουχαλάκης, Τιάγκο θα είναι στα χαφ, Βρουσάι, Μπρούμα στα άκρα και ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, Χασάν, στην κορυφή της επίθεσης.

Να σημειώσουμε πως θέση βασικού γκολκίπερ διεκδικεί και ο Τζόλακης, αλλά ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Ισλανδό πορτιέρο. 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate