Κριτική ερυθρόλευκων: Όνειρο οι Καμαρά και Μπα!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Κριτική ερυθρόλευκων: Όνειρο οι Καμαρά και Μπα!

Κριτική ερυθρόλευκων: Όνειρο οι Καμαρά και Μπα!

Οι Καμαρά και Μπα επέστρεψαν για τα… καλά με την εμφάνιση που είχαν στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-4. Πολύ καλό ματς και οι Φορτούνης, Εμβιλά, Βαλμπουενά.

Διαβάστε παρακάτω...

ΣΑ: Δεν είχε κάποια δύσκολη φάση, γιατί όσες τελικές δημιούργησε ο Αστέρας, κατέληγαν είτε στα σώματα των αμυντικών, είτε άουτ. Έχει γυρίσει πάντως πολύ καλά από τις γιορτές.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Στο πρώτο 20λεπτο που δεν ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός, είχε αναλάβει τις επιθετικές πρωτοβουλίες από τα δεξιά και δύο σέντρες-ξυραφιές λίγο έλειψε να καταλήξουν σε γκολ. Είχε μία σταθερή καλή παρουσία, ασχέτως αν για μερικά λεπτά ταλαιπωρήθηκε ανασταλτικά από τον Σίτο.

ΣΕΜΕΔΟ: Με τον Πορτογάλο συνέβη το εξής παράδοξο: Έως και τη φάση που άνοιξε το σκορ στο 35’, ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης του Ολυμπιακού! Δεν πατούσε καθόλου καλά στο χορτάρι, έχασε αρκετές μονομαχίες, πήρε κίτρινη και έδειχνε να μην είναι σε καλή βραδιά. Ήρθε όμως το γκολ και πήρε στην πορεία τα «πάνω» του.

ΜΠΑ: Εκ των κορυφαίων του αγώνα, μολονότι δεν είχε συμμετοχή σε κανένα από τα γκολ του Ολυμπιακού. Είχε καθοριστικές επεμβάσεις, διόρθωνε και τον Σεμέδο και σίγουρα ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του που είδε στην Τρίπολη τον περσινό καλό Μπα.
ΧΟΛΕΜΠΑΣ:
Αξιοπρεπέστατος σε ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν ανησύχησε ανασταλτικά, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο τολμηρός επιθετικά. Έδειξε για ακόμη μία φορά συνέπεια στο παιχνίδι του.

ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε καλά το 2021 για τον Γάλλο. Μετά το εντυπωσιακό του παιχνίδι με την ΑΕΚ, πρόσθεσε άλλο ένα έξοχο ματς στην Τρίπολη. Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

ΚΑΜΑΡΑ: Ακόμα και την γκολάρα στο 2-0 να μην σημείωνε, ο Αφρικανός απέδειξε και στην Τρίπολη γιατί έχει κάνει «θόρυβο» στην αγορά από την εποχή που έπιασε λιμάνι. Μοναδικός και χθες, ακούραστος, απροσπέλαστος! Και έφυγε και με μία ασίστ στο γκολ του Μπρούμα.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε δύο σέντρες-αλφάδι από το μαγικό δεξί του πόδι και έφυγε με δύο ασίστ. Τι άλλο να κάνει ο Γάλλος, ο οποίος – παρεμπιπτόντως – ακόμα δεν έχει φορτσάρει;

ΜΠΡΟΥΜΑ: Είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος σαν να χάθηκε κάποια στιγμή, αλλά αστο τελευταίο τέταρτο εμφανίστηκε και πέτυχε και ένα υπέροχο τέρμα. Κερδίζει με το σπαθί του τη θέση στην ενδεκάδα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Όταν από τα αριστερά πέρασε στον άξονα και κάτι σαν κρυφός κυνηγός, λειτούργησε καλύτερα όλο το πλάνο του Ολυμπιακού. Ο Μασούρας δείχνει ώρες-ώρες να έχει άγχος και για αυτό δεν κάνει τις σωστές επιλογές, που μοιάζουν φαινομενικά εύκολες. Ένα γκολ θα του έλυνε τα πόδια…

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε μπόλικη βρόμικη δουλειά και σίγουρα βοήθησε για να ανοίξει διαδρόμους στους συμπαίκτες του να δράσουν σε μεγαλύτερο χώρο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Έδωσε πνοή στο επιθετικό κομμάτι, είχε αρκετές καλές πάσες, πέτυχε και μία γκολάρα με φάουλ, ενώ από δικό του κλέψιμο ξεκίνησε η φάση του τέταρτου γκολ. Κάνει καλό ο ανταγωνισμός…

ΣΙΣΕ: Μπήκε αντί του Σεμέδο, γιατί σιγά-σιγά θα πρέπει ο Σενεγαλέζος να «δένει» με τον Μπα. Βλέπετε, με τους δύο Αφρικανούς θα κατέβει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αϊντχόφεν.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Με την ταχύτητά του δημιούργησε κάποιους κινδύνους σε αντεπιθέσεις, αλλά σίγουρα ο Μαρτίνς περιμένει να έχει καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα ή προσπάθεια.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο 85’ και δεν πρόλαβε να φανεί.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Μπήκε στο 85’ για να πάρει μία πρώτη γεύση και έδειξε με το «καλημέρα» το πόσο ταχύς είναι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate