Καραπαπάς: Ξεκαθαρίζει το θέμα "Παπασταθόπουλος"!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Καραπαπάς: Ξεκαθαρίζει το θέμα "Παπασταθόπουλος"!

Καραπαπάς: Ξεκαθαρίζει το θέμα "Παπασταθόπουλος"!
Ο Κώστας Καραπαπάς διαψεύδει τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν περί πρότασης του Ολυμπιακού στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, επισημαίνοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλήρεις. Διαβάστε παρακάτω... Θέση με επίσημο τρόπο για τη φημολογία που κυκλοφορεί περί πρότασης στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο πήρε ο Ολυμπιακός.

Δια στόματος Κώστα Καραπαπά, οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει πρόταση στον στόπερ της Άρσεναλ, με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να τονίζει ότι είναι πλήρης η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

«Επειδή βλέπω ρεσιτάλ “ρεπορτάζ” για το θέμα Παπασταθόπουλου και για να τελειώνουμε, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τον άνθρωπο που τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ως εκεί. Ούτε προσφορές που γράφονται σε “ρεπορτάζ”, ούτε κάτι άλλο ισχύει. Όπως ξέρετε, είμαστε πλήρεις στο ρόστερ μας και το ίδιο ισχύει και για το κέντρο της άμυνας, με τέσσερις εξαιρετικούς σέντερ μπακ», αναφέρει μέσω story στο Instagram.


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες