Κάκος: Τα είδε όλα λάθος στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Κάκος: Τα είδε όλα λάθος στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Κάκος: Τα είδε όλα λάθος στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Σχεδόν όλα… λάθος τα είδε στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός ο Τάσος Κάκος, σχεδόν όλα… καλά πήγαν σύμφωνα με τον ίδιο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Διαβάστε παρακάτω...

Τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής σχολίασε στο Open και στην εκπομπή «Total Football» o Τάσος Κάκος. Όπως ήταν αναμενόμενο επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στους αγώνες Ατρόμητος – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο Τάσος Κάκος… θεωρεί ότι στο Περιστέρι έπρεπε να δοθεί πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού, και δύο κόκκινες κάρτες σε παίκτες, επίσης, του Ολυμπιακού.

«Είναι λάθος ο ορισμός από τον αρχιδιαιτητή. Έβαλε έναν άπειρο διαιτητή, που δεν άντεξε την πίεση και δεν είχε καλή απόδοση. Δεν είχε και τη βοήθεια του VAR. Εδώ το VAR ενίσχυσε την καχυποψία», είπε αρχικά ο Τάσος Κάκος και προχώρησε στην ανάλυση των φάσεων.

Μίλησε για χέρι του Σεμέδο: «Ο αμυνόμενος του Ολυμπιακός, έχει εκτεθειμένο το χέρι του εντός περιοχής και πρόκειται για ξεκάθαρη παράβαση. Θεωρώ ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι». Πρόσθεσε ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Μπουχαλάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Θεώρησε κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού ενώ για τον Μπρούμα είπε: «Βάζει τα χέρια του στην πλάτη του αμυνόμενου. Ο αμυνόμενος αισθάνθηκε την επαφή κι έπεσε. Δε θεωρώ ότι προκάλεσε την πτώση και το γκολ ήταν κανονικό».

Αναφέρθηκε σε χτύπημα του Μπα στον Μάτιτς: «Ξεκάθαρα χτυπά τον πεσμένο αντίπαλο. Είναι βίαιη διαγωγή και δεν είναι τίποτα λιγότερο από την κόκκινη κάρτα. Αν εδώ ο διαιτητής έχει λάθος, VAR έχει λάθος 200 φορές. Δε μπορεί να μην είδε αυτό που είδαμε όλοι. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο».

Τέλος, σχολίασε επιθετικό φάουλ που δόθηκε υπέρ του Ρέαμπτσιουκ, ενώ ο Ατρόμητος έβγαινε στην επίθεση: «Έχει κάνει λάθος ο διαιτητής. Δεν υπάρχει κανένα επιθετικό φάουλ. Πρέπει να υπάρχει συνέπεια, ίδια μέτρα και ίδια σταθμά. Δε μπορεί σε απλό σπρώξιμο να μη δίνουμε τίποτα και να δίνουμε παράβαση μετά, σε ανάλογο σπρώξιμο. Ο διαιτητής, δε μπόρεσε να αντέξει την πίεση και έκανε λάθη».

«Απανωτά λάθη»

Όσον αφορά τον αγώνα στην Τούμπα, ο Τάσοςο Κάκος μίλησε αρχικά για το γκολ του Γαλανόπουλου και τις φωνές για επιθετικό φάουλ του Σάκχοφ στον Κρέσπο: «Υπάρχει ένα μαρκάρισμα, θεωρώ ότι είναι στο όριο για επιθετικό φάουλ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Αποφάσισε σωστά ο διαιτητής. Κάθε επαφή, κάθε διεκδίκηση της μπάλας, δε σημαίνει ότι υπάρχει και παράβαση. Υπάρχουν διαιτητές που σφυρίζουν 40 φάουλ στο παιχνίδι, υπάρχουν κι αυτοί που σφυρίζουν 20. Το βασικό είναι να υπάρχει συνέπεια, να σφυρίζονται ανάλογα τα φάουλ και για τις δύο ομάδες».

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ σε φάση του Ινγκασον: «Νομίζω ότι ο αμυντικός έχει προλάβει κι έχει παίξει τη μπάλα και μετά έρχεται σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Είναι ένα κανονικό μαρκάρισμα, δεν υπάρχει καμία παράβαση».

Μίλησε επίσης για απανωτά λάθη σε συγκεκριμένη φάση στην οποία είχαμε χέρι του Λιβάγια και φάουλ του Βιεϊρίνια στη συνέχεια στον Γκαρσία. Ο Λιβάγια έπρεπε να αποβληθεί σύμφωνα με όσα είπε: «Έχει κάνει απανωτά λάθη ο διαιτητής σε αυτήν τη φάση. Μετά το μαρκάρισμα, υπάρχει φάουλ και είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, είναι ξεκάθαρη περίπτωση αποστέρησης προφανούς ευκαιρίας. Έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα. Ο VAR έκανε τον έλεγχο και διαφώνησε με τον διαιτητή. Αν δε διαφωνούσε, δε θα γύριζε τη φάση πίσω για την ελέγξει και να δει ότι η φάση ξεκίνησε από χέρι του παίκτη της ΑΕΚ. Κάνει και το λάθος, που παίρνει πίσω την κίτρινη κάρτα του Βιεϊρίνια. Υπήρχε ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα κι έπρεπε να δοθεί κίτρινη, άσχετα αν η φάση ήταν ως μη γενόμενη».

Για το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ σε φάση του Ουάρντα με τον Λόπεθ: «Είναι δύσκολη περίπτωση γιατί δε μας βοηθούν οι λήψεις. Είναι πολύ χάλια! Δεν υπάρχει κάποια κοντινή λήψη, για να δούμε αν υπάρχει κάποιο πάτημα του αμυντικού. Κάτι πρέπει να υπήρχε, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος για την περίπτωση αυτή».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate