«Γι’ αυτό κοιτάζει για εξτρέμ και δεξί μπακ ο Ολυμπιακός»

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

«Γι’ αυτό κοιτάζει για εξτρέμ και δεξί μπακ ο Ολυμπιακός»

«Γι’ αυτό κοιτάζει για εξτρέμ και δεξί μπακ ο Ολυμπιακός»
Ο Νίκος Σταματέλος εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γιατί ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τις δύο θέσεις. Διαβάστε παρακάτω... Η «φτωχή» παρουσία των περισσότερων εξτρέμ του Ολυμπιακού, αλλά και του Ντρέγκερ ως ρεζέρβα του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας έχουν οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» να κοιτάζουν στην αγορά για τις δύο θέσεις.

«Τα εξτρέμ δεν έχουν προσφέρει αυτά που θα περίμενε ο Ολυμπιακός. Ο Μπρούμα δεν έχει βρει ρυθμό και με όλα τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάζει, ενώ ο Ραντζέλοβιτς είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Ο Ντρέγκερ δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στις απαιτήσεις. Ο Ραφίνια θέλει ανάσες και φαίνεται πως ο Ντρέγκερ δεν μπορεί να του τις προσφέρει. Το θέμα του στόπερ έχει χαμηλώσει εδώ και καιρό και δεν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής τώρα, εκτός κι αν έρθει μια μεγάλη πρόταση και αλλάξει τα δεδομένα», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate