Επίσημο! Στα ερυθρόλευκα ο Ρεμπτσιούκ!

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Επίσημο! Στα ερυθρόλευκα ο Ρεμπτσιούκ!

Επίσημο! Στα ερυθρόλευκα ο Ρεμπτσιούκ!

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ ήταν ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής έδειξε ότι ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά και παρά τις πιέσεις και τις προσπάθειες της Πόρτο να τον αποκτήσει εκείνος δεν ενέδωσε και έφτασε στην Ελλάδα ξημερώματα Πρωτοχρονιάς.

Ο 22χρονος μπακ άλλαξε χρόνο στον αέρα και σήμερα (1/1) πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Όλα κύλησαν ομαλά με τον ποδοσφαιριστή να τις περνάει με επιτυχία και να βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο της ομάδας του Πειραιά.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε θα έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025. Ο ποδοσφαιριστής πήγε σήμερα στον Ρέντη και μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι δυο τους ήταν σε ανοιχτή γραμμή όλες αυτές τις ημέρες προκειμένου να πειστεί να πει το "ναι" στην πρόταση των Πειραιωτών. Από αύριο (2/1) θα πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, διότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει άμεσα στα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate