Mήνυμα Μανωλά σε Σωκράτη για την μεταγραφή!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Mήνυμα Μανωλά σε Σωκράτη για την μεταγραφή!

Mήνυμα Μανωλά σε Σωκράτη για την μεταγραφή!

Ο Κώστας Μανωλάς αποθέωσε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά από 12,5 χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει πλέον στο δυναμικό των Πειραιωτών και πράγματι πρόκειται για έναν από τους σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έκαναν μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε ότι δεν γύρισε στη χώρα του για να κλείσει απλά την καριέρα του. Γύρισε για να κερδίσει τίτλους και να για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Ο Παπασταθόπουλος υπέγραψε για τα επόμενα 2,5 χρόνια στην ομάδα του Πειραιά και από την Τρίτη πιάνει δουλειά στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι, τον Ρέντη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα στην Εθνική ομάδα και με σημαντικό ρόλο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που επικρότησαν τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι και ο Κώστας Μανωλάς. Ένας ακόμη Έλληνας στόπερ που διαπρέπει στο εξωτερικό και έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Μανωλάς σχολίασε στο instagram τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σωκράτης με τη φανέλα του Ολυμπιακού. «Πώς σου πάνε τα κόκκινα αδερφέ μου», έγραψε ο Μανωλάς στον Σωκράτη. 

manolas-papastathopoulos-anarthsh
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate