Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον Αστέρα Τρίπολης

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον Αστέρα Τρίπολης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) για την 15η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε παρακάτω...

Χωρίς καμία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα την αποψινή αναμέτρηση με τους Αρκάδες και θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε έτσι την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ο 50χρονος προπονητής πιστεύει ότι η ομάδα της Αρκαδίας είναι πολύ επικίνδυνη και ικανή να κάνει ζημιές αν υποτιμηθεί.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Ζοσέ Σα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Ραφίνια και αριστερά ο Χολέμπας. Σεμέδο και Μπα θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στα χαφ όπως και με την ΑΕΚ έτσι και απόψε θα ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Καμαρά, ενώ θυμίζουμε ότι ο Μπουχαλάκης έχει μείνει στην Αθήνα λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Στα άκρα της επίθεσης και πάλι ξεκινούν οι Βρουσάϊ, Μπρούμα που είχαν αρκετά καλή εικόνα στο ματς με την ΑΕΚ και παίρνουν και πάλι φανέλα βασικού. 

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Αλλαγές τις τελευταίας στιγμές: Μασούρας έναντι Βρουσάϊ και Βαλμπουενά έναντι Φορτούνη

Ο Φορτούνης επιστρέφει σε ένα γνώριμο γήπεδο και θα αγωνιστεί σε ρόλο οργανωτή παίζοντας πίσω από το μοναδικό προωθημένο που θα είναι και πάλι ο Ελ Αραμπί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate