Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε από βεγγαλικά! Προστάτεψε τα παιδιά του!

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε από βεγγαλικά! Προστάτεψε τα παιδιά του!

Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε από βεγγαλικά! Προστατέψει τα παιδιά του!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως τραυματίστηκε από το βεγγαλικό πάνω στην προσπάθειά του για να προστατέψει τα παιδιά του. Μηνύσεις για τη φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε.  

Διαβάστε παρακάτω...

Το ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει συγκλονίσει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και κάθε ώρα που περνάει, μαζί με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του- καθώς το πρόβλημα εστιάζεται στο έγκαυμα στο μάτι του- γίνονται γνωστές και πτυχές από το ατύχημα με το βεγγαλικό που έσκασε στο χέρι του.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται, όπως είπε και ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ Μουσταφά Τσενγκίζ, πως τραυματίστηκε πάνω στην προσπάθειά του για να προστατέψει τα παιδιά του. Οι ακριβείς συνθήκες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο φαίνεται πως το βεγγαλικό έπεσε κοντά στα παιδιά του και το πήρε για να το απομακρύνει.

Επίσης, αναφορικά με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media και απεικονίζει σε κακή κατάσταση το πρόσωπο του Ομάρ, στη Γαλατάσαραϊ είναι πεπεισμένοι πως τράβηξε τη φωτογραφία κάποιος που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο και την «ανέβασε» στα social media.

Στον τουρκικό σύλλογο είναι οργισμένοι με αυτό το γεγονός και τόνισαν πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate