Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων!

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων!

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων!

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά ο Ρέαμπτσιουκ, όπως και ο Μπρούμα για δεύτερο σερί παιχνίδι

Διαβάστε παρακάτω... ΣΑ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ο Πορτογάλος γκολκίπερ, καθώς δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σπουδαία επέμβαση.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολλά καλά διαστήματα από τον Θανάση που έπαιξε αντί του Ραφίνια και έδειξε ότι δικαίως ο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε.

ΣΕΜΕΔΟ: Περισσότερες ήταν οι καλές στιγμές από τις κακές για τον Πορτογάλο στόπερ. Για την ακρίβεια σε ορισμένες στιγμές έδειχνε απροσπέλαστος.

ΜΠΑ: Πήγαινε κάπως άτσαλα στους αντιπάλους του, αλλά το σημαντικό είναι ότι τις περισσότερες φορές καθάριζε τις φάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν στο δικό του πεδίο δράσης.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ καλός ο Μολδαβός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Από δική του σέντρα παραλίγο θα σκόραρε ο Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν στιγμές στο πρώτο μέρος που ο Νάτσος με τον Λάζαρο πήγαν να τον ταλαιπωρήσουν, αλλά ο Μολδαβός είχε τις περισσότερες φορές τις απαντήσεις που έπρεπε.

ΕΜΒΙΛΑ: Για μεγάλο διάστημα είχε κυριαρχήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Καμαρά. Δεν έκανε κάποια σούπερ εμφάνιση, αλλά σίγουρα έβαλε το... χεράκι του για να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε την ασίστ στο γκολ του Μπουχαλάκη, είχε κι άλλες δυο-τρεις μπαλιές κοφτερές για φάση και γενικότερα ενέπνεε ηρεμία με την παρουσία του.

ΚΑΜΑΡΑ: Περισσότερο ως... δεκάρι χρησιμοποιήθηκε. Είχε αρκετά καλή απόδοση, με τους Περιστεριώτες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ακόμα και να τον... τζαρτζάρουν!

ΜΠΡΟΥΜΑ: Πολύ δραστήριος ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος εκτός από το γκολ, είχε κι άλλες καλές προσπάθειες. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοσή του, αλλά το πρόσημο ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα για επίπεδα... Βαλμπουενά. Κι όμως, θα μπορούσε να φύγει με ασίστ, αν ο Καμαρά αντιδρούσε καλύτερα στην πάσα «πάρε-βάλε» που του έβγαλε ο Γάλλος, αλλά δεν ήταν η απόδοσή του σε υψηλές στροφές.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έφαγε αρκετό ξύλο από τους στόπερ του Ατρομήτου, ταλαιπώρησε αρκετά την περιστεριώτικη άμυνα, αλλά του έλειψε το γκολ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Γλύκανε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας, αλλά ο Μανδάς είπε «όχι».

ΣΙΣΕ: Πιο ισορροπημένο παιχνίδι έκανε ο Σενεγαλέζος σε σχέση με τον Μπα. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ακόμα κι όταν στα τελευταία λεπτά ο Κάναντι έστειλε στην κορυφή της επίθεσης και τον Γούτα.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Έδωσε ηρεμία στα τελευταία λεπτά που αγωνίστηκε και μάλιστα σε μία φάση που πήγε να γίνει απειλητικός ο Ατρόμητος, είχε την ψυχραιμία να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Σα.

ΠΕΠΕ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο είχε περισσότερο χαρακτήρα προσφοράς περισσότερων δυνάμεων επιθετικά. Έως έναν βαθμό τα κατάφερε μια χαρά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate