Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Διπλό και.. ξεφεύγει! (Βαθμολογία)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Διπλό και.. ξεφεύγει! (Βαθμολογία)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Διπλό και.. ξεφεύγει! (Βαθμολογία)

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τους βασικούς διώκτες του (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), οι οποίοι κοντράρονται απόψε (19:30) στην Τούμπα. Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και τα highlights της 18ης αγωνιστικής

Διαβάστε παρακάτω... Με γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός πέτυχε την 6η φετινή εκτός έδρας νίκη και διατηρήθηκε στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, στο κυνήγι του τίτλου. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι περιμένουν το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Με δύο νίκες άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΛ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» χάρη σε γκολ του Μπαράλες.

Έτσι οι Αρκάδες συνέχισαν στην έκτη θέση, εν αντιθέσει με τους «βυσσινί» οι οποίοι παραμένουν προτελευταίοι. Σημαντικό διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Άρης με 1-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη και να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Οι «κίτρινοι» ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι την Κυριακή (24/1) θα αγωνιστούν στην Τούμπα. Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate