Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Το… βιολί του με μαέστρο Βαλμπουενά!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Το… βιολί του με μαέστρο Βαλμπουενά!

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Το… βιολί του με μαέστρο Βαλμπουενά!
Έκανε βόλτα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-0 του Αστέρα, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και τον Βαλμπουενά μαέστρο και κράτησαν αποστάσεις από τους διώκτες τους. Διαβάστε παρακάτω... Το ματς
Η υπόθεση του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά ολόκληρου του ματς ήταν ένα πεντάλεπτο στην τελική ευθεία πριν την ανάπαυλα. Έπειτα από ένα μέτριο έως κακό, αλλά και κλειστό παιχνίδι μέχρι το 35’, ο… διακόπτης γύρισε. Και αυτός που το έκανε ήταν ο Ολυμπιακός, με τον Βαλμπουενά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέχρι εκείνο το σημείο, οι Πειραιώτες δεν είχαν καταφέρει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, δεν είχαν κάποια φάση της προκοπής, ενώ στο ξεκίνημα αντιμετώπισαν προβλήματα στα μετόπισθεν σε κόντρα επιθέσεις με τον Κρεσπί.

Πάντα άλλαξαν άρδην σε μια στιγμή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 35’, με τον Εμβιλά να κάνει ωραία κάθετη για τον Ελ Αραμπί που κόπηκε από τον Τασουλή την ώρα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει. Στο κόρνερ του Βαλμπουενά που ακολούθησε ο Σεμέδο κυριάρχησε στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές κατακόρυφα και από εκεί που δεν είχαν απειλήσει ουσιαστικά, δημιούργησαν τέσσερις φάσεις σ’ ένα πεντάλεπτο και πέτυχαν δύο γκολ. Το δεύτερο δημιουργήθηκε και πάλι από κόρνερ του Βαλμπουενά από τα δεξιά. Με τον Καμαρά να χρίζεται σκόρερ αυτήν τη φορά. Με δυνατό βολέ, με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Τσιφτσή που αιφνιδιάστηκε. Λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις στη διπλή ευκαιρία του Μασούρα. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate