Μπαμ! 22χρονη καταγγέλει τον Ουάρντα για σεξουαλική παρενόχληση (video)

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Μπαμ! 22χρονη καταγγέλει τον Ουάρντα για σεξουαλική παρενόχληση (video)

Μπαμ! 22χρονη καταγγέλει τον Ουάρντα για σεξουαλική παρενόχληση (video)

Μεγάλες διαστάσεις έχουν πάρει στον Τύπο της Αιγύπτου οι καταγγελίες που έκανε μία 22χρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει μόνιμα στο Ντουμπάι και η οποία υποστηρίζει πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Αμρ Ουάρντα!

Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Φαίδρα Γκουγκούλη, περί ης ο λόγος, ο διεθνής άσος του Δικέφαλου του Βορρά είχε επικοινωνία μαζί της εδώ και καιρό. Μάλιστα, της είχε ζητήσει ουκ ολίγες φορές να συναντηθούν από κοντά. Ωστόσο, η 22χρονη ήταν αρνητική.

Όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος, όπως τονίζεται, άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί πως θα στείλει τα μηνύματα στους γονείς της.

Πάντως, η Φαίδρα Γκουγκούλη, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα «albawabhnews.com» τόνισε πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ μετά την δημοσιοποίηση των κατηγοριών για τη… δράση του Ουάρντα, πολλές κοπέλες από την Ελλάδα και την Αίγυπτο ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της, υποστηρίζοντας πως και αυτές έχουν υποστεί ανάλογη παρενόχληση από τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο θέλησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε πως έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media, υποστηρίζοντας παράλληλα πως τις τελευταίες 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκερ, οι οποίοι πήραν τον έλεγχο των προσωπικών του λογαριασμών.

πηγή: filathlos.gr

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate