“Τρελαίνει” κόσμο ο Δουβίκας - “Γυάλισε” στον Ολυμπιακό

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

“Τρελαίνει” κόσμο ο Δουβίκας - “Γυάλισε” στον Ολυμπιακό

“Τρελαίνει” κόσμο ο Δουβίκας - “Γυάλισε” στον Ολυμπιακό
“Τρελαίνει” κόσμο με τον Βόλο ο Τάσος Δουβίκας, με τον νεαρό να μπαίνει για τα καλά στη λίστα του Ολυμπιακού.Διαβάστε παρακάτω...

“Γυαλίζει” για τα καλά το μάτι του Ολυμπιακού για τον Τάσο Δουβίκα.

Ο 21χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 02/08/1999) κάνει πράγματα και θαύματα με τον Βόλο, γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους “ερυθρόλευκους”.

Παρότι αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, ο νεαρός “κούμπωσε” ιδανικά στους Θεσσαλούς και μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ στην Super League με 5 τέρματα σε 11 αναμετρήσεις.

Έτσι σύμφωνα με το10.gr οι επιδόσεις του τον έφεραν στο στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδος, οι οποίοι μάλιστα δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση του στο Καραϊσκάκη.

Ο ταλαντούχος άσος έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, ζορίζοντας αφάνταστα τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ παράλληλα κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ των φιλοξενούμενων.

Μοιραία η εμφάνιση του προκάλεσε αίσθηση στο στρατόπεδο των πρωταθλητών, οι οποίοι έχουν έναν παραπάνω λόγο να κοιτούν προσεκτικά, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για… πρόταση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate