Τι συμβαίνει με Χασάν; Κορωνοϊός, επιπλοκή και το κρίσιμο διάστημα!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Τι συμβαίνει με Χασάν; Κορωνοϊός, επιπλοκή και το κρίσιμο διάστημα!

Τι συμβαίνει με Χασάν; Κορωνοϊός, επιπλοκή και το κρίσιμο διάστημα!

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο διάστημα για την πορεία της υγείας του Αχμέντ Χασάν και ανάλογα θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγκαιρα ενημέρωσε για την επιπλοκή στην κατάσταση του Αιγύπτιου επιθετικού, αφού προβλήθηκε από κορωνοϊό και πως θα λείψει μέχρι το τέλος του χρόνου από τις υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι που άλλωστε θα συμβεί και στην περίπτωση του Φελίπε Μπρούνο.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Χασάν είχε στο παρελθόν και κάποια θέματα, κάτι που επιβάρυνε την κατάσταση, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο. Μάλιστα εάν ακολουθήσει αναλυτικά το πρόγραμμα, οι εξετάσεις που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα, θα κρίνουν και την συνέχεια.

Πάντως εάν όλα πάνε καλά, όπως υπολογίζουν από το ιατρικό τιμ, ο Χασάν θα μπορεί να βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στις 10 Ιανουαρίου. Αυτή η εξέλιξη θα κρίνει και το εάν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ή όχι, για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate