Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη προτίμηση δείχνει ο Ρεις

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη προτίμηση δείχνει ο Ρεις

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη προτίμηση δείχνει ο Ρεις

Ρεπορτάζ πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι ο Ματέους Ρέις προτιμά τον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά τις πιέσεις των «αετών» στην Ρίο Άβε για να τον αποκτήσουν.

Διαβάστε παρακάτω... Ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt. εκ Πορτογαλίας αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ματέους Ρέις από Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ρίο Άβε έχει δεχτεί προτάσεις και από τους δύο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.
Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος σχολιάζει ότι «ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος για τη Σπόρτινγκ» και «έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τις εξαιρετικές σχέσεις της με την Ρίο Άβε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον η υπόθεση λόγω των Πειραιωτών έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερα για τους «αετούς».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, υπογραμμίστηκε ότι ο Ρέις τέθηκε εκτός πλάνων στη Ρίο Άβε, επειδή πίεσε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Βραζιλιάνος είχε μάλιστα αρνηθεί να παίξει στα προκριματικά του Europa League και έκτοτε προπονείται με τις «ρεζέρβες». Αυτό μαρτυρά την έντονη επιθυμία του να έρθει στον Πειραιά...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες