Record: «Παίρνει Ρέμπτσιουκ η Πόρτο» - Δίχτυα Ολυμπιακού σε Ίντερ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Record: «Παίρνει Ρέμπτσιουκ η Πόρτο» - Δίχτυα Ολυμπιακού σε Ίντερ

Record: «Παίρνει Ρέμπτσιουκ η Πόρτο» - Δίχτυα Ολυμπιακού σε Ίντερ

Σύμφωνα με την Record, ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο. Ενρίκε Ντάλμπερτ ο επόμενος για το αριστερό άκρο.

Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Record, ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη θέση του Βινάγκρε, πρόκειται να αποκτηθεί από την Πόρτο.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι θα παραμείνει στην Πάσος Φερέιρα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, πριν μετακομίσει στο «Ντραγκάο» την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι «δράκοι» άσκησαν το δικαίωμα επαναγοράς του Μολδαβού αμυντικού από την Πάσος Φερέιρα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το σχετικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Ενρίκε Ντάλμπερτ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεν με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα (9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) και αποτελεί τον επόμενο στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate