Προπονητής Πάσος Φερέιρα: Μίλησε για Ρέμπτσιουκ - Ολυμπιακό

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Προπονητής Πάσος Φερέιρα: Μίλησε για Ρέμπτσιουκ - Ολυμπιακό

Προπονητής Πάσος Φερέιρα: Μίλησε για Ρέμπτσιουκ - Ολυμπιακό

Ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και ο προπονητής της Πάσος Φερέιρα, Πέπα μίλησε για την υπόθεση.

Διαβάστε παρακάτω... Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πάσος Φερέιρα για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ. Οι Πειραιώτες έχουν επανέλθει με νέα προσφορά, προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη και μολονότι στην Πορτογαλία έγραφαν για «μπάσιμο» της Πόρτο, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Για την υπόθεση μίλησε και ο προπονητής της Πάσος Φερέιρα, Πέπα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (27/12) χρησιμοποίησε κανονικά τον Μολδαβό αριστερό μπακ στο ματς κόντρα στην Φαρένσε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, τον έβαλε βασικό και τον άφησε στο παιχνίδι για 90 λεπτά.

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτεί με καθαρό μυαλό. Είναι ώριμος, παρά την ηλικία του. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση οι παίκτες μου να ανεβάζουν τις μετοχές τους, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τελικά», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, με μία διάθεση ολοφάνερη να μην μπει σε λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Άλλωστε, ο προπονητής της Πάσος Φερέιρα δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον πορτογαλικό σύλλογο. Προφανώς και θα ήθελε να μείνει στο ρόστερ ο Ρέμπτσιουκ, που αποτελεί τον βασικό του αριστερό μπακ, όμως, η Πάσος Φερέιρα θα κοιτάξει και το ταμείο της.

Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με τα όσα μετέδιδαν οι Πορτογάλοι, η εικόνα του Ρέμπτσιουκ κόντρα στην Φαρένσε δεν ήταν καθόλου καλή, καθώς περισσότερο είχε μία εικόνα ενός φευγάτου ποδοσφαιριστή, σαν να μην είχε δηλαδή το μυαλό του στην Πάσος Φερέιρα.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate