Πάλι ενοχλήσεις ο Βινάγκρε! Τι συμβαίνει;

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Πάλι ενοχλήσεις ο Βινάγκρε! Τι συμβαίνει;

Πάλι ενοχλήσεις ο Βινάγκρε! Τι συμβαίνει;

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε παραπονέθηκε ξανά για ενοχλήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Λαμία (13/12, 15.00).

Διαβάστε παρακάτω...

Πάλι τα ίδια με τον Ρούμπεν Βινάγκρε... Πάλι παραπονέθηκε για ενοχλήσεις πριν από ένα παιχνίδια πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από την προπόνηση της Πέμπτης (10/12) και δίχως να έχει αγωνιστεί στο ματς με την Πόρτο.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ πήγε στον Ρέντη και είπε ότι δεν νιώθει καλά το πόδι του, ενημέρωσε ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις και κατά συνέπεια ο Μαρτίνς τον έστειλε να κάνει θεραπεία στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Ακόμα δεν είναι νοκ άουτ από το ματς με την Λαμία στην Φθιώτιδα (13/12, 15.00), στο οποίο ο Μαρτίνς τον προόριζε για βασικό αντί του Χολέμπας.

Το αν θα παίξει ή όχι με την Λαμία, ενδεχομένως να εξαρτηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (11/12). Η ουσία είναι ότι πάλι ο Βινάγκρε λίγο πριν από παιχνίδι πρωταθλήματος, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και φέρνει... τούμπα τα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, γιατί δεν φαίνεται σε πρώτη φάση οι ενοχλήσεις να είναι τόσο ανησυχητικές. Η πρόθεση του Μαρτίνς ήταν να πάει με τον Βινάγκρε στην Λαμία, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και ανάλογα με την εικόνα του θα αποφάσιζε αν θα χρησιμοποιούσε τον Χολέμπας με την ΑΕΚ (16/12) ή όχι.

Εν αναμονή λοιπόν της προπόνηση της Παρασκευής (11/12) για να διαπιστωθεί τελικά κατά πόσο οι ενοχλήσεις είναι ικανές να αφήσουν εκτός αποστολής τον Βινάγκρε.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate