Ολυμπιακός - Ρέαμπτσιουκ: Τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Ολυμπιακός - Ρέαμπτσιουκ: Τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής

Ολυμπιακός - Ρέαμπτσιουκ: Τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής

Η μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό πάνω από 2 εκατ. ευρώ σε μία μετακίνηση που θα έχει τρεις πλευρές που θα επωφεληθούν οικονομικά.

Διαβάστε παρακάτω...
Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε από την πληροφόρηση από την Πορτογαλία το deal έκλεισε στα 2.000.000 ευρώ ενώ υπάρχουν και μπόνους με στόχους που εάν επιτευχθούν το ποσό θα είναι μεγαλύτερο. Ο Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.
 
Ουσιαστικά μιλάμε για 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Ένα εκατομμύριο αναμένεται να πάρει η Πόρτο και άλλο ένα η Πάσος Φερέιρα. Ένα 10% θα πάει στον μάνατζερ Ντέκο, που επίσης είχε εμπλοκή με τον Μολδαβό αριστερό μπακ.
 
Σε σχέση με τον Όλεγκ οι απολαβές του θα είναι περίπου 100 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως (με αυτά τα δεδομένα πάμε σχεδόν στο 1.2 ετησίως ενώ υψηλό ήταν και το συμβόλαιο του Βινάγκρε). Να θυμίσουμε πως ο Ρέαμπτσιουκ εάν δεν επέλεγε τον Ολυμπιακό θα έμενε δανεικός στην Πάσος από την Πόρτο και θα πήγαινε για να διεκδικήσει θέση στην πρώτη ομάδα των «Δράκων» τη νέα σεζόν πια. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες