Ολυμπιακός: Οι 3 υποψήφιοι για τα αριστερά!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ολυμπιακός: Οι 3 υποψήφιοι για τα αριστερά!

Ολυμπιακός: Οι 3 υποψήφιοι για τα αριστερά!
Στην τελική ευθεία είναι το θέμα του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, με τους υποψήφιους να έχουν μειωθεί στους τρεις από την αρχική πεντάδα. Διαβάστε παρακάτω... Τρεις είναι αυτή τη στιγμή οι αριστεροί μπακ που κοιτάζουν στον Ολυμπιακό, από τη λίστα των πέντε παικτών που είχαν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεννόηση με τον Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Σιλά της Λανς και ο Όλσον της Έλφσμποργκ βγήκαν από το κάδρο και, όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», πλέον οι Πειραιώτες εστιάζουν την προσοχή τους στους Νταλμπέρτ της Ίντερ (δανεικός στη Ρενς), του Ρεάμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα και του Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Οι τρεις αυτοί παίκτες, άλλος πολύ άλλος λιγότερο, αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό και την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει την τελική εισήγηση του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις από πλευράς Πειραιωτών, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και να έρθει ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Βινάγκρε, ο οποίος επιστρέφει στη Γουλβς και ίσως να πάει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate