Ολυμπιακός: Μεταγραφικό παρασκήνιο για Λοβέρα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό παρασκήνιο για Λοβέρα

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό παρασκήνιο για Λοβέρα

Όλο και πιο έντονη είναι η φημολογία ότι στον Πειραιά θα έρθει πρόταση για τον Μάξι Λοβέρα και ο Ολυμπιακός θα τη συζητήσει πολύ σοβαρά.

Διαβάστε παρακάτω... Στις αρχές Νοεμβρίου υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπήρχε ενδιαφέρον για δανεισμό του Μάξι Λοβέρα
 
Ο Ολυμπιακός τότε δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Αργεντινό άσο. Τώρα, όμως, τα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει.Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε εκφράσει και δημόσια την επιθυμία του να φύγει από τον Ολυμπιακό, διότι δεν έβρισκε πολύ χρόνο συμμετοχής. Μέχρι τώρα ο Λοβέρα τη φετινή σεζόν έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια της Super League μετρώντας συνολικά 149 λεπτά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βγάλει από το ταμείο του 4 εκατ. ευρώ για τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα και όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι πολύ προσεκτικοί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχει μέλλον και μπορεί να εξελιχθεί και αν φύγει δανεικός θα πάει σε ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής να παίξει.

Πάντως η φημολογία είναι έντονη ότι για τον Μάξι Λοβέρα αναμένεται να σκάσει πρόταση τον Ιανουάριο. Για τον Αργεντινό άσο υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Το πιθανότερο είναι ότι ο Λοβέρα δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά θα εξαρτηθούν πάρα πολλά από την πρόταση που θα έχει στα χέρια του ο Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιριστή.

Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι ότι για τον Λοβέρα θα έρθει πρόταση με τον δανεισμό να φαντάζει το πιο υπαρκτό σενάριο. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη κάπου που θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate