Οριστικό: Ο Μαρτίνς ζήτησε επιθετικό!

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Οριστικό: Ο Μαρτίνς ζήτησε επιθετικό!

Οριστικό: Ο Μαρτίνς ζήτησε επιθετικό!
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού...Ποιες είναι οι περιπτώσεις που εξετάζουν οι "Ερυθρόλευκοι"... Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού…Ποιες είναι οι περιπτώσεις που εξετάζουν οι «Ερυθρόλευκοι»… Ο Θρύλος κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψουν το κενό που δημιούργησε η απουσία του Αχμέντ Χασάν.

Πρώτη περίπτωση ο Κώστας Μήτρογλου που δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Δεν υπολογίχεται στην Μαρσέιγ και είναι μία ποιοτική λύση γαι δεύτερος επιθετικός.

Δεύτερη περίπτωση, αυτή του Ευθύμη Κουλούρη. Μπορεί να αποκτηθεί εύκολα από την Τουλουζ, ξέρει το πρωτάθλημα, έχει στοιχεία που ταιριάζουν στο προφίλ του επιθετικού που θέλει ο Μαρτίνς, είναι Ελληνας και σε καλή ηλικία.

Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για την ομάδα, αλλά τα «φαβορί» αυτή την στιγμή είναι οι δύο Έλληνες επιθετικοί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate