Μαρτίνς: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει με Λαμία!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Μαρτίνς: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει με Λαμία!

Μαρτίνς: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει με Λαμία!

Την Λαμία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι (Novasports), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μετράει ήδη αρκετές απουσίες. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να έχει εναλλακτικές λύσεις για τα άκρα της άμυνας, όμως οι Βινάγκρε και Ντρέγκερ βρίσκονται εκτός μάχης, ενώ επιπλέον προβληματισμό έχουν προσθέσει οι τραυματισμοί των Καμαρά και Φορτούνη.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σα θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, με Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, μιάς και ο Μπα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Χολέμπας αριστερά και ο Ραφίνια δεξιά, εκτός και αν επιλεγεί ο Βρουσάϊ, έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος να πάρει ανάσες εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Πέπε και τον Τιάγκο Σίλβα δείχνουν οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα, με τον Μπουχαλάκη να είναι υποψήφιος για μία θέση από τις τρεις, ενώ στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας θα έχει στην απέναντι πλευρά τον Ραντζέλοβιτς ή τον Βρουσάϊ, εκτός και αν ο νεαρός παίξει δεξί μπακ.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate