“Μαέστρος” στην ακαδημία του Ολυμπιακού! (photo/vid)

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

“Μαέστρος” στην ακαδημία του Ολυμπιακού! (photo/vid)

“Μαέστρος” στην ακαδημία του Ολυμπιακού! (photo/vid)
Αμέτρητα ταλέντα μετράει ο Ολυμπιακός στις Ακαδημίες του, ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα ακούει στο όνομα Βασίλης Σουρλής. Διαβάστε παρακάτω...

Πέρα από τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο Βασίλης Σουρλής αποτελεί την αμέσως επόμενη περίπτωση ταλέντου που στον Ολυμπιακό πιστεύουν με κλειστά… μάτια.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 16/11/2002) μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και τον περασμένο Οκτώβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Χωρίς αμφιβολία, με αυτή τους την κίνηση, οι άνθρωποι των “ερυθρόλευκων” έδειξαν ότι έχουν τεράστια πίστη στις ικανότητες και τις προοπτικές του νεαρού Έλληνα διεθνή με την Εθνική Νέων U19.

Άλλωστε, και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει καταλάβει στο… πετσί του περί τίνος πρόκειται, με τον Σουρλή να προωθείται στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, ωστόσο, με στόχο να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του έχει αρκετά ενεργό ρόλο στην U19, με την οποία έχει αγωνιστεί 6 φορές στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Μάλιστα, κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Πορτογάλος τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και τον μάλιστα, του έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο ταλαντούχος άσος έχει προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, κατά την περσινή σεζόν, σε μια αναμέτρηση της Super League με τον ΟΦΗ.

Επίσης, έχει βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του Champions League, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί από το προπονητή του.

Όπως και να έχει, οι ευκαιρίες αναμένεται να έρθουν στο άμεσο μέλλον για τον Σουρλή, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βλέπουν τον μελλοντικό τους “μαέστρο” στο πρόσωπο του, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική κατάρτιση.

Δείτε τον εν δράσει:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate