Λοβέρα: Κινητικότητα προς Ατλαντικό! Φεύγει;

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Λοβέρα: Κινητικότητα προς Ατλαντικό! Φεύγει;

Λοβέρα: Κινητικότητα προς Ατλαντικό! Φεύγει;

Παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από τον Μάξι Λοβέρα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δεν έχουν τίποτα προς το παρόν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μάξι Λοβέρα αναμένεται να απασχολήσει το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κι αυτό, γιατί με όσα λένε στην πατρίδα του, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι.

Τον Νοέμβριο λίγο έλειψε να «πακετάρει» τα πράγματά του για την Βραζιλία, καθώς η Βάσκο Ντα Γκάμα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ανάψει «κόκκινο» και έτσι δεν προχώρησε η παραχώρησή του.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, δίχως ωστόσο να διευκρινίζεται αν πρόκειται για σύλλογο από την Βραζιλία ή από άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Στην Αργεντινή το «παράθυρο» ανοίγει στις 20 Ιανουαρίου και κλείνει στις 19 Φεβρουαρίου. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ομάδες από τη «χώρα του τάγκο», οι οποίες έχουν εξαιρετική άποψη για τον Λοβέρα.

Και στο Μεξικό που επίσης είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια από τοπικές ομάδες το καλοκαίρι, ανοίγει η μεταγραφική περίοδος από την Παρασκευή, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Εν ολίγοις, θα έχει πολύ... ψωμί η υπόθεση με τον Λοβέρα, καθώς ναι μεν τον Νοέμβριο ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει την προσφορά της Βάσκο, αλλά είδαμε ότι ο Λοβέρα δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά στα ματς που ακολούθησαν έως τα Χριστούγεννα.

Οπότε, ίσως μία νέα πρόταση να βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Αργεντινή. Προς το παρόν πάντως, στην ΠΑΕ δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Λοβέρα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate