Κάζο στον αιώνιο αντίπαλο! Από καλοκαίρι…Ζαγαρίτης! (Pics)

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Κάζο στον αιώνιο αντίπαλο! Από καλοκαίρι…Ζαγαρίτης! (Pics)

Κάζο στον αιώνιο αντίπαλο! Από καλοκαίρι…Ζαγαρίτης! (Pics)
Σε σίριαλ εξελίσσεται και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Παναθηναϊκό το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021... Διαβάστε παρακάτω... Σε σίριαλ εξελίσσεται και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Παναθηναϊκό το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021. Κάτι το οποίο σημαίνει πως σε λιγότερο από μία εβδομάδα,  ο 19χρονος άσος θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί ως ελεύθερος.

Γι’ αυτό το λόγο στο παιχνίδι της απόκτησης του ταλαντούχου Έλληνα αριστερού μπακ, (ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα), έχει μπει ο Θρύλος. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως η πρόταση του παο δεν ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή και έτσι θέλουν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε εδώ και χρόνια σκανάρουν ότι καλό κυκλοφορεί στην Ελλάδα και αν τους δίνεται η ευκαιρία προσπαθούν να το κάνουν δικό τους. Για αυτό και έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στην περίπτωση του Ζαγαρίτη γνωρίζοντας πως μια τέτοια περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της. Καθώς το να παίρνεις έναν παίκτη από τον «αιώνιο» αντίπαλο αποτελεί πάντα κάτι το ξεχωριστό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες