Καραπαπάς: «Ποιοι πήγαν στους παίκτες του Άρη με σακούλες μαύρο χρήμα»

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Καραπαπάς: «Ποιοι πήγαν στους παίκτες του Άρη με σακούλες μαύρο χρήμα»

Καραπαπάς: «Ποιοι πήγαν στους παίκτες του Άρη με σακούλες μαύρο χρήμα»
 Απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Το… τρίτο ημίχρονο του Άρης-ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό να παίρνει διά του Κώστα Καραπαπά τη δική του θέση, μετά την ανακοίνωση του «Δικεφάλου» στην οποία εμπλέκει και τους Πειραιώτες.

Ο εκ των αντιπροέδρων αναφερόμενος προσωπικά στον Μάκη Γκαγκάτση, κάνοντας λόγο για σακούλες με μαύρο χρήμα που «έκαναν βόλτες Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη».

«Μόνο ρε Γκαγκατσάκο στην αναλυτική ανακοίνωση ξεχάσατε για τις σακούλες που έκαναν βόλτες την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του Άρη με σακούλες μαύριο χρήμα. Το τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε. Άντε γιατί έφτασε η ώρα να πέσουν όλες οι μάσκες».

Επιπλέον, ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρεται και στο VAR:

«Γκαγκατσάκο ωραία ανακοίνωση. Είπατε ότι τελικά η τεχνολογία πειράζεται από τον χειριστή VAR. Είπατε μέσα στο αμόκ σας ότι ο Κλάτενμπεργκ ονειρεύεται θέση στον πάγκο της Φόρεστ. Προσφέρουμε σε ένδειξη ανθρωπιάς θέση εξωφυλαρούχα στον Γκαγκατσάκο. Και θέση συντηρητή στον Γιώργη. Στη Φόρεστ υπάρχουν και δύο ευρωπαίκά κύπελλα που πρέπει να γυαλίζονται».



Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate