Ο "Γάλλος" Κουλούρης στο προσκήνιο! Παραχωρείται!

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Ο "Γάλλος" Κουλούρης στο προσκήνιο! Παραχωρείται!

Ο "Γάλλος" Κουλούρης στο προσκήνιο! Παραχωρείται!
Την περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη της Τουλούζ φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Διαβάστε παρακάτω...

Ενδιαφέρον για τον Ευθύμη Κουλούρη της Τουλούζ έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της θέσης των σέντερ φορ (σε περίπτωση που ο Αχμέντ Χασάν δεν επιστρέψει) ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην γαλλική ομάδα, με την οποία σε ενάμιση χρόνο έχει τέσσερα γκολ και δυο ασίστ σε 34 συμμετοχές, δείχνοντας πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, ενώ ο υποβιβασμός του συλλόγου στην Λιγκ 2 έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για την παραμονή του Κουλούρη.

Η περίπτωση του είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι, με τον ατζέντη του να τον προτείνει πρόσφατα εκ νέου στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια νεότερη εξέλιξη, ενώ δεν έχει γίνει και μια πρώτη επαφή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες