Ελεύθερος ο Χούλκ! Κόκκινος καπνός; Πρέπει!

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Ελεύθερος ο Χούλκ! Κόκκινος καπνός; Πρέπει!

Ελεύθερος ο Χούλκ! Κόκκινος καπνός; Πρέπει!
Ο Χουλκ έμεινε ελεύθερος από την Σανγκάη ΣΙΠΓ και με μια ικανοποιητική πρόταση από την ερυθρόλευκη διοίκηση θα μπορούσε να ρίξει άγκυρα στον Πειραιά. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι απολύτως λογικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια για καθιερωμένους παίκτες κυρίως, αλλά και για τους λιγότερο γνωστούς που έχουν προοπτικές να εξελιχθούν. Στο παρών κείμενο θα ασχοληθούμε με έναν ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει την αξία του όσα χρόνια παίζει.

Ο Χουλκ λοιπόν έμεινε ελεύθερος από την Σανγκάη ΣΙΠΓ μετά από τέσσερα χρόνια και ο Ολυμπιακός με μια καλή και ικανοποιητική πρόταση στον παίκτη θα μπορούσε να τον φέρει στο λιμάνι και να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή της ομάδας. Φυσικά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από την ερυθρόλευκη πλευρά, είναι άλλωστε ακόμα νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές, όσο υπάρχει αγωνιστική δράση για τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος φορ έχει παίξει στο Μπραζιλιεράο, στην J-league (ιαπωνικό πρωτάθλημα) και φυσικά στην Πόρτο, ενώ έχει περάσει από την Ζενίτ. Έχει 53 συμμετοχές και 15 γκολ στην Εθνική Βραζιλίας και συνολικά 209 τέρματα σε 393 παιχνίδια σε όλη την καριέρα του σε συλλόγους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate