Ολυμπιακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ - Ενδεχόμενο διαρροής συμβολαίων Σιαμπάνη - Κρίστινσον

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Ολυμπιακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ - Ενδεχόμενο διαρροής συμβολαίων Σιαμπάνη - Κρίστινσον

Ολυμπιακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ - Ενδεχόμενο διαρροής συμβολαίων Σιαμπάνη - Κρίστινσον
Εξώδικο στην ΕΠΟ - Ενδεχόμενο διαρροής συμβολαίων Σιαμπάνη - ΚρίστινσονΔιαβάστε παρακάτω... Εξώδικο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω της διαρροής στη δημοσιότητα των εγγράφων από τα συμβόλαια των Μάριου Σιαμπάνη και Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Μέσω αυτού, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν εντός 72 ωρών να τους γνωστοποιηθούν τα ονόματα που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία για αυτές τις δύο υποθέσεις και τον «υπεύθυνο προστασίας δεδομένων», προκειμένου να κινηθούν νομικά.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρανόμως προμηθεύτηκε από εσάς σε πρότερο χρόνο και δημοσίευσε στις 16.12.2020 τα ως άνω συμβόλαια της Εταιρείας μας στην ιστοσελίδα της, εις τα οποία εμφαίνονταν ευκρινώς τα στοιχεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως επίσης και η μισθοδοσία του Ποδοσφαιριστή, οι ειδικοί όροι του συμβολαίου και το σύνολο των αποδοχών του, με τις ακριβείς ημεροχρονολογίες της καταβολής των δόσεων του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού», τονίζει μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, καταλήγοντας:

«Επειδή, τα συγκεκριμένα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν βρίσκονταν μόνο στη δική σας σφαίρα εξουσιάσεως και δεν μπορούν να έχουν διαρρεύσει από κανέναν άλλον πλην της Ομοσπονδίας και των υπηρεσιών της.

(…)

Σας καλούμε

εντός προθεσμίας 72 ωρών από τη παραλαβή της παρούσας μας γνωστοποιήσετε ποιοι έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,

β) εντός προθεσμίας 72 ωρών μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του «Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων» (Data Protection Officer) της ΕΠΟ».Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες