Εξώδικο από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Εξώδικο από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ!

Εξώδικο από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ!
Ο Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ για την ασυνεννοησία με την ΦΙΦΑ για την μεταγραφή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον από την Λάρισα. Διαβάστε παρακάτω...  Ο Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ για την ασυνεννοησία με την ΦΙΦΑ για την μεταγραφή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον από την Λάρισα. 

Εξώδικο απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΟ για την ασυννενοησία με την ΦΙΦΑ για την μεταγραφή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον στην ομάδα από την Λάρισα. Όμως το βασικό ερώτημα είναι πως έφτασε σε αυτό το σημείο η υπόθεση.

Συγκεκριμένα η ισλανδική Φραμ, ομάδα που άρχισε την καριέρα του ο Κρίστινσον και έχει δικαίωμα στα τροφεία σε κάθε μεταγραφή ζήτησε από την παγκόσμια ομοσπονδία να στείλει στην ελληνική το τυπικό έγγραφο της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του τερματοφύλακα στους ερυθρόλευκους.

Να σημειώσουμε ότι όταν ο Θρύλος αποκτά ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, κάνει γνωστά στην ΦΙΦΑ αμέσως τα ποσά και τις λεπτομέρειες, ενώ όταν κάνει εσωτερική μεταγραφή (Πχ Ελλάδα,Ιταλία,Ισπανία) πρέπει η ΕΠΟ να ενημερώσει την FIFA, ώστε να δοθούν τα τροφεία στον σύλλογο που τα δικαιούται. Η παγκόσμια λοιπόν ρώτησε την ελληνική ομοσπονδία για το ποσό της μεταγραφής Κρίστινσον, ώστε να δοθεί στην Φραμ τα χρήματα που πρέπει.

Η διορία ήταν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, όμως ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε χθες! Για αυτό λοιπόν και τον εξώδικο, με τους ερυθρόλευκους να κρίνουν σκόπιμη την μη κοινοποίηση του χαρτιού από την ΕΠΟ. Το εξώδικο θα κοινοποιηθεί και στην ΦΙΦΑ ώστε ο Θρύλος να αποφύγει την τυχόν επιβολή προστίμου

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate