Η εξήγηση που δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Η εξήγηση που δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης

Η εξήγηση που δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε λόγο που δεν έδωσε φανέλα βασικού στον Κώστα Φορτούνη στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έληξε 1-1.

Διαβάστε παρακάτω...

Υπάρχει πάντοτε για όλα μία εξήγηση... Τουλάχιστον από την πλευρά των προπονητών στις αποφάσεις που παίρνουν. Είναι γεγονός ότι η απουσία του Κώστα Φορτούνη από την ενδεκάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκάλεσε αρκετές απορίες.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο δεύτερο μέρος και άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Το δε πρώτο ημίχρονο ήταν κακό από πλευράς Πειραιωτών, που απείλησαν την ΑΕΚ ουσιαστικά μόνο από κάποιες στατικές φάσεις.

Ποιος ο λόγος λοιπόν που ο Φορτούνης αποφασίστηκε να μην πάρει φανέλα βασικού; Γιατί ο Μαρτίνς προτίμησε να βάλει τον Τιάγκο Σίλβα και όχι έναν ποδοσφαιριστή που έχει χτίσει και μία εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ; Η εξήγηση είναι απλή...

Ο Φορτούνης προερχόταν από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και ούτως ή άλλως ήταν ένα ρίσκο η παρουσία του στο ματς με την Πόρτο. Παρόλα αυτά, αγωνίστηκε και όσο να ‘ναι επιβαρύνθηκε.

Ο Μαρτίνς γνωρίζοντας ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ ήταν πολύ κακή, προτίμησε να τον έχει στον πάγκο ως μία λύση έκτακτης ανάγκης από το να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Ήθελε να δει πώς θα κυλούσε το ματς και αναλόγως θα έπραττε. Ήθελε εν ολίγοις να έχει ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του, αν τα πράγματα πήγαιναν σκούρα. Κι αυτό έκανε τελικά με την χρησιμοποίησή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε γενικές γραμμές πάντως, το φοβήθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός να τον ξεκινήσει λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του και σε συνδυασμό με το τερέν του ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, κανένα άλλο σενάριο δηλαδή, το οποίο - ως συνήθως - παραπέμπει σε θεωρίες συνομωσίας.

Συν τοις άλλοις, ο Τιάγκο Σίλβα είχε δείξει και ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Λαμία. Αν ήταν εξαφανισμένος στην Φθιώτιδα και δεν έδειχνε τίποτα, τότε δεν θα επιστρατευόταν στο αρχικό σχήμα ο Πορτογάλος, αλλά αναγκαστικά θα έπαιζε ο Φορτούνης με το όποιο ρίσκο θα εμπεριείχε η συγκεκριμένη επιλογή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate