΄Έκλεισε ο Ρεαμπτσιουκ! Έρχεται Ελλάδα!

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

΄Έκλεισε ο Ρεαμπτσιουκ! Έρχεται Ελλάδα!

΄Έκλεισε ο Ρεαμπτσιουκ! Έρχεται Ελλάδα!

Σήμερα στην Αθήνα ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ για τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν 2.000.000 ευρώ συν μπόνους...  

Διαβάστε παρακάτω...

Την Τετάρτη το πρωί η Record παρουσίαζε τελειωμένη την περίπτωση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οπως έγραφε και στο πρωτοσέλιδό της, η Πόρτο ενεργοποίησε την οψιόν που είχε με την Πάσος Φερέιρα και θα έβαζε στο ρόστερ της τον Μολδαβό το καλοκαίρι του 2021.

Το απόγευμα έγινε γνωστό πως ο ίδιος ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ «κλωτσάει» στη συγκεκριμένη προοπτική. Πως προτιμά Ολυμπιακό και ουσιαστικά θα ήταν αυτός που θα έκρινε την μεταγραφή.

Οπερ κι εγένετο! Το πρωί της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον 23χρονο Μολδαβό αριστερό μπακ ο οποίος άμεσα θα είναι στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μάλιστα θα κάνει... πρωτοχρονιά στο αεροδρόμιο μιας και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους το deal έκλεισε στα 2.000.000 ευρώ ενώ υπάρχουν και μπόνους με στόχους που εάν επιτευχθούν το ποσό θα είναι μεγαλύτερο. Ο Ρέαμπτσιουκ, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες