Ολυμπιακός - Ρέαμπτσιουκ: Η ρήτρα της Πόρτο και τα ποσοστά!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ολυμπιακός - Ρέαμπτσιουκ: Η ρήτρα της Πόρτο και τα ποσοστά!

Ολυμπιακός - Ρέαμπτσιουκ: Η ρήτρα της Πόρτο και τα ποσοστά!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, η Πόρτο μπορεί να κάνει δικό της ξανά τον Μολδαβό αμυντικό, δίνοντας μόλις 500.000 € ευρώ στην Πάσος Φερέιρα. Αυτό είναι το ποσό που αντιστοιχεί στην ρήτρα επαναγοράς του 22χρονου μπακ. Διαβάστε παρακάτω...

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και θέλει πάση θυσία ο Πέδρο Μαρτίνς να τον φέρει στο μεγάλο λιμάνι. Μια υπόθεση, η οποία όμως είναι πολύ δύσκολη, με την Πόρτο να έχει μπει σφήνα τις τελευταίες ώρες και να θέλει να κάνει δικό της τον διεθνή άσο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η «O Jogo» έγραψε ότι η Πορτο σκέφτεται να πάρει πίσω τον 22χρονο αριστερό μπακ από την Πάσος Φερέιρα και το βράδυ υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι Δράκοι για να κάνουν δικό τους τον παίκτη ξανά, πρέπει να καταβάλλουν μόλις 500.000 €!

«Η ρήτρα επαναγοράς του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι 500.000 €», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό. O 22χρονος έχει βγει από την ακαδημία της Πόρτο και το 2019 πήρε μεταγραφή στην Πάσος Φερέιρα.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε ειδικός όρος επαναγοράς του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ από την Πόρτο, με το πόσο να φτάνει τις 500.000 €, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Ιβηρική Χερσόνησο. Εαν οι Δράκοι δώσουν αυτά τα χρήματα στην Πάσος Φερέιρα, ο Μολδαβός θα φορέσει και πάλι τα χρώματα της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Τη δεδομένη στιγμή τα δικαιώματα του Μολδαβού είναι χωρισμένα στα τρία. Το 40% ανήκει στην Πόρτο, το 40% στην Πάσος Φερέιρα και το 20% στον μάνατζέρ του, Ντέκο. Εαν οι Δράκοι ενεργοποιήσουν την ρήτρα επαναγοράς, θα έχουν το 80% των δικαιωμάτων του και το 20% θα παραμείνει στον ατζέντη του 22χρονου αριστερού μπακ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ αγωνίστηκε κανονικά το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι της Πάσος Φερέιρα με την Φαρένσε, που έληξε ισόπαλο 1-1, για την 11η αγωνιστική της Primeira Liga. Ο Μολδαβός ξεκίνησε βασικός στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο προπονητής της Πάσος και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate