Δύο Αφρικάνοι για αριστερό μπακ! Μπράγκα ο Βινάγκρε!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Δύο Αφρικάνοι για αριστερό μπακ! Μπράγκα ο Βινάγκρε!

Δύο Αφρικάνοι για αριστερό μπακ! Μπράγκα ο Βινάγκρε!
Οι δύο Αφρικανοί εξετάζονται σοβαρά από τους Πειραιώτες. Διαβάστε παρακάτω... Αν μια προσθήκη μοιάζει δεδομένη για τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, αυτή αφορά στη θέση του αριστερού μπακ. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες εξετάζουν δύο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα και ειδικά από τη Λανς.

Ο πρώτος είναι ο Μασαντιό Αϊνταρά, επτά φορές διεθνής με την εθνική του Μάλι. Ο 28χρονος άσος έχει περάσει από τη Νανσί και τη Νιούκαστλ έχοντας με την αγγλική ομάδα 54 συμμετοχές (38 στην Premier League). Φέτος μετρά επτά συμμετοχές παίζοντας ενίοτε και ως αριστερός στόπερ σε άμυνα με τρεις. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο δεύτερος είναι ο Ισιαγκά Σιλά, που είναι συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στην εθνική Γουινέας, με την οποία μετρά 55 εμφανίσεις και 2 γκολ. Είναι δανεικός από την Τουλούζ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023. Φέτος έχει 12 συμμετοχές στην Ligue 1, οκτώ ως βασικός, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ. Είναι πιο επιθετικογενής από τον Αϊνταρά και έχει αγωνιστεί ως μπακ-χαφ σε διάταξη 3-4-3.

Η περίπτωση του Αϊνταρά είναι πιο προσιτή, σε αντίθεση με αυτή του Σιλά καθώς εμπλέκεται και τρίτη ομάδα. Τις υποθέσεις χειρίζεται ο Φρανσουά Μοντέστο, που έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στη γαλλική αγορά.

O Jogo: «Πάει Μπράγκα ο Βινάγκρε»

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως ο μπακ που ανήκει στη Γουλβς φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει στην Μπράγκα. 
 
Σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό. 
Όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο «χτύπημά της σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, ο αριστερός μπακ που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό δανεικός από την Γουλβς, θα μετακομίσει τον Ιανουάριο στην Μπράγκα.

O 21χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια και συνολικά για 155 λεπτά με τον Ολυμπιακό.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate