Αποχωρεί ο Βινάγκρε! Δεν τον χωράει ο τόπος..

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Αποχωρεί ο Βινάγκρε! Δεν τον χωράει ο τόπος..

Αποχωρεί ο Βινάγκρε! Δεν τον χωράει ο τόπος..
Ούτε λεπτό… παραπάνω δεν θέλει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Βινάγκρε, με τον νεαρό να “κουνάει μαντήλι” άμεσα.Διαβάστε παρακάτω...

Τραγική… τροπή έχει πάρει η υπόθεση της παραμονής του Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να κατέφθασε στην Ελλάδα με ανοιχτές… αγκάλες, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ιδανική.

Ως γνωστόν, ο νεαρός αριστερός μπακ βρίσκεται στον Πειραιά με την μορφή δανεισμού από την αγγλική Γουλβς, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει μόλις 4 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ δεν έχουν… λείψει τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο ταλαντούχος αμυντικός από την αρχή δεν ήταν ευχαριστημένος με τον συγκεκριμένο δανεισμό του, καθώς πίστευε ότι άξιζε κάτι “καλύτερο”.

Η πρόσφατη εμφάνιση του απέναντι στον Βόλο για την Super League ίσως αποτελέσει μία από τις τελευταίες του, αν όχι την τελευταία του, διότι, όπως φαίνεται, ο 21χρονος (γεννημένος στις 09/04/1999) άσος θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο ίδιος επιθυμεί να τερματίσει πολύ νωρίτερα τον δανεισμό του, με τις προθέσεις του να γίνονται ξεκάθαρες, αφού στο τελευταίο του παιχνίδι έδειχνε αρκετά… ξενερωμένος.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός πίστεψε στον νεαρό Πορτογάλο, όμως, από την στιγμή που ο τελευταίος ήρθε στην χώρα μας με μηδέν όρεξη για δουλειά, τότε, το “παιχνίδι” ήταν ήδη… χαμένο!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate