Υπόκλιση των Τούρκων στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Υπόκλιση των Τούρκων στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς

Υπόκλιση των Τούρκων στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς

Αποθεωτικά σχόλια από τους Τούρκους για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς και τον τρόπο με τον οποίο πήρε τη νίκη στην Πόλη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν ήταν καθόλου απλό όλο αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη. Κόντρα σε μία καλή και ποιοτική ομάδα οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν και πήραν ένα άνετο διπλό και με μεγάλο σκορ. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε κατά κράτος της Φενέρ του Βίτορ Περέιρα και ανάγκασε τους Τούρκους να παραδεχτούν την ανωτερότητα της.

Και ο ίδιος ο τεχνικός της Φενέρ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν άφησε ατιμώρητο κανένα λάθος. Ήξερε πότε θα χτυπήσει και θα του κάνει τη ζημιά. Είχε σχέδιο για να του διαλύσει το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Και οι Τούρκοι μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχτηκαν ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Η χαρακτηριστική ατάκα που έλεγαν ακόμη και οι δημοσιογράφοι ήταν ότι «μπράβο σας, έχετε πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ επιπέδου Champions League», ανέφεραν οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μην αναγνωρίσουν την ανωτερότητα των "ερυθρόλευκων".

Ο τουρκικός Τύπος εκτός από το ότι ασκεί σκληρή κριτική στη Φενέρμπαχτσε και στον Βίτορ Περέιρα αποθεώνει τον Ολυμπιακό. Κάνει λόγο για μία έμπειρη ομάδα με συχνή παρουσία στην Ευρώπη που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος. Οι Πειραιώτες ανάγκασαν τους Τούρκους να υποκλιθούν στην ανωτερότητα τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate