Ολυμπιακός: Γιατί τρέμουν τον Σισέ στην Φρανκφούρτη

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Γιατί τρέμουν τον Σισέ στην Φρανκφούρτη

Ολυμπιακός: Γιατί τρέμουν τον Σισέ στην Φρανκφούρτη

Στην Άιντραχτ έχουν «σημαδέψει» τον Παπέ Σισέ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Γερμανία (21/10, 22.00).

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Για την Άιντραχτ είναι κατά κάποιο τρόπο «τελικός» το παιχνίδι της Πέμπτης (21/10, 22.00) με τον Ολυμπιακό. Κι αυτό, γιατί γνωρίζει ότι σε περίπτωση ήττας, τότε η πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στους «16» του Europa League, θα απομακρυνθεί οριστικά.

Οι Γερμανοί ασχολούνται εδώ και μέρες με το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν ξεχωρίσει έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιρισή ως παίκτη - κλειδί. Έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν έχει εξελιχθεί σε μία σπουδαία επιστροφή γα τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θεωρείται και από τους παίκτες που έχουν σημαντικό ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι. 

Κι όμως, για τους Γερμανούς η παρουσία του Παπέ Σισέ είναι σημαντική δημιουργικά για τον Ολυμπιακό. Η συμμετοχή που έχει στις στατικές φάσεις είναι κάτι που έχει προκαλέσει «συναγερμό» στις τάξεις της Άιντραχτ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στάθηκε και στο νικητήριο γκολ του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα, όπου μεταξύ άλλων ενεπλάκη στη φάση ο Σισέ.

Γενικότερα θεωρούν τον Σενεγαλέζο στόπερ ως τον «Νο1» κίνδυνο για την άμυνά τους σε συνθήκες άμυνας στις «στημένες μπάλες».

Η Άιντραχτ που δεν φημίζεται για τις καλές αντιδράσεις της στις στατικές φάσεις όταν καλείται να βγάλει την μπάλα από την περιοχή της, έχει θορυβηθεί με την παρουσία του Σισέ και για αυτό το λόγο το τεχνικό τιμ από την Κυριακή (17/10) έχει μπει σε μία διαδικασία ανάλυσης των κινήσεων του Αφρικανού.

Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το προσόν του Σισέ και στην Φρανκφούρτη. Ο Μαρτίνς έχει δουλέψει αρκετά μαζί του τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε ο Σενεγαλέζος να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό «όπλο» στα κερδισμένα κόρνερ και φάουλ.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate