Το ποστάρισμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την βράβευση στον Σπανούλη

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Το ποστάρισμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την βράβευση στον Σπανούλη

Το ποστάρισμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την βράβευση στον Σπανούλη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βίντεο από τη χθεσινή βράβευση του Βασίλη Σπανούλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι «αιωνίων» το βράδυ της Κυριακής, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μένουν στο μηδέν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης όμως εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη να βραβεύει τον Βασίλη Σπανούλη για την τεράστια συνεισφορά του στο μπάσκετ των Πειραιωτών τα τελευταία έντεκα χρόνια. 
 
Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βίντεο από την βράβευση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστούμε Βασίλη!» 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate