Κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού νίκησε στη Φρανκφούρτη

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού νίκησε στη Φρανκφούρτη

Κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού νίκησε στη Φρανκφούρτη

Δεν είναι μόνο ο Παπασταθόπουλος και ο Κούντε που έχουν θετικές εμπειρίες από την Άιντραχτ. Στην Φρανκφούρτη έχει νικήσει κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Γίνεται λόγος από τη μέρα της κλήρωσης για την πολύ καλή παράδοση που έχουν απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (21/10) την γερμανική ομάδα για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με Βέρνερ και Ντόρτμουντ όσο και ο Πιερ Κούντε με την Μάιντς έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν επί της Άιντραχτ κατά τη θητεία τους στο γερμανικό πρωτάθλημα (ή και Κύπελλο που έχει κατακτήσει ο Σωκράτης κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο). Κι είναι λογικό να έχει στραφεί το ενδιαφέρον σε αυτούς (ακόμη και από τους Γερμανούς δημοσιογράφους), καθώς συνεχίζουν να παίζουν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Υπάρχει, όμως, άλλος ένας παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έχει δοθεί δανεικός, ο οποίος είχε νικήσει στο Deutsche Bank Park την Άιντραχτ πάλι για το Europa League. Πρόκειται για τον Πέπε, ο οποίος για τον όμιλο της διοργάνωσης τον Δεκέμβριο του 2019, ήταν βασικός με την Γκιμαράες στη νίκη με 3-2 στην Φρανκφούρτη.

Ο Πέπε ήταν από τους κορυφαίους για την Βιτόρια σε εκείνο το ματς, στο οποίο η Άιντραχτ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα στο 85' και στο 87' και ηττήθηκε. Το νικητήριο γκολ για την πορτογαλική ομάδα είχε πετύχει ο Αγγλοκύπριος εξτρέμ Έντουαρντς που είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό.

Εκείνη τη σεζόν η Άιντραχτ είχε αποκλειστεί από τη φάση των «16» από την Βασιλεία, ένα χρόνο μετά την εκπληκτική σεζόν της έως τα ημιτελικά του Europa League, όταν είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από την Τσέλσι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate