Νικολακόπουλος: «Για αυτό δεν άφησε τον Σουρλή ο Μαρτίνς»

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Για αυτό δεν άφησε τον Σουρλή ο Μαρτίνς»

Νικολακόπουλος: «Για αυτό δεν άφησε τον Σουρλή ο Μαρτίνς»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ενάμιση μήνας έχει απομείνει για την αναχώρηση των παικτών που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα, όπως σημείωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως από τον Ολυμπιακό θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα αναχωρήσουν για τη διοργάνωση τουλάχιστον έξι παίκτες. Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Κούντε, ο Σισέ, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Ονιεκούρου. Λιγότερες πιθανότητες να συμμετάσχουν στη διοργάνωση έχουν ο Ελ Αραμπί και ο Μπα, οι οποίοι δεν κλήθηκαν για τους τελευταίους αγώνες των εθνικών τους ομάδων. 
 
Και ενώ για τις θέσεις των εξτρέμ δεν φαίνεται πως υπάρχει ανάλογο πρόβλημα, ο Πέδρο Μαρτίνς προνόησε με την παραμονή του Βασίλη Σουρλή το καλοκαίρι, παρότι υπήρξε ενδιαφέρον για την παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού σε ομάδες του εξωτερικού.

Από τους έξι παίκτες που θα λείψουν οι τρεις είναι από το κέντρο (Κούντε, Αγκιμπού και Μαντί) και για αυτό το λόγο τον διατήρησε στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και του δίνει με την πρώτη ευκαιρία χρόνο συμμετοχής. Ήδη έχει παίξει σε δύο ματς για τα προκριματικά του Champions League και δύο για το πρωτάθλημα, με 122 λεπτά μέχρι σήμερα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate