Πέδρο Μαρτίνς: Η πιθανή ενδεκάδα για «Φενέρ»

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Πέδρο Μαρτίνς: Η πιθανή ενδεκάδα για «Φενέρ»

Πέδρο Μαρτίνς: Η πιθανή ενδεκάδα για «Φενέρ»
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανοίγει τα «χαρτιά» του ποτέ, όμως φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα βασιστεί στη «μάχη» της Κωνσταντινούπολης. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσέ τη Πέμπτη (30/9) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ ερχόμενος από δύο εύκολες νίκες απέναντι σε Απόλλων και Αστέρα Τρίπολης.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, αν και με δυσκολία επικράτησε δύσκολα των Γκιρεσούνσπορ και Χάιτασπορ με 2-1 έκαστες, και πηγαίνει με εξίσου καλή ψυχολογία στο ματς της Πόλης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα στη Τρίπολη, δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες ερωτηθείς για την ενδεκάδα της Πέμπτης, λέγοντας απλά πως έχει καταλήξει στους περισσότερους.

Ποια να είναι ενδεχομένως η ενδεκάδα του προπονητή του Ολυμπιακού; Μόνο να εικάσουμε μπορούμε σύμφωνα με τα δεδομένα.

Ο Τόμας Βατσλίκ αναμένεται να κάτσει κάτω από τα γκολποστ για τους «ερυθρόλευκους», με τη τετράδα μπροστά του να απαρτίζεται από τους Όλεγκ, Σισέ, Σωκράτη και Καρμπόβνικ ή Ανδρούτσο.

Για τη μεσαία γραμμή ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως δε θέλει να πάρει ρίσκα, γι’αυτό και έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Εμβιλά στη Τρίπολη, έτσι ώστε να παρατάξει τριάδα στα χαφ με τον Γάλλο, αλλά και τους Μπουχαλάκη, Καμαρά.

Η τριάδα της επίθεσης παρουσιάζει αλλαγές, καθώς παρά το φορμάρισμα του Τικίνιο, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φαίνεται πως θα ξεκινήσει απέναντι στη Φενέρ, ενώ ο Γιώργος Μασούρας είναι  «σίγουρος» για το ένα άκρο της επίθσης.

Το ερώτημα τίθεται για τη μια πτέρυγα όπου πιθανότατα να αναλάβει ο Χένρι Ονιεκουρού, όπου με θητείες στη Τουρκία, έχει μια παραπάνω «γνώση» και εμπειρία. Ωστόσο δεν  αποκλείεται να δούμε και τον Αγκιμπού Καμαρά ή τον Ματιέ Βαλμπουενά στη συγκεκριμένη θέση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate