Γιατί έχασε έδαφος στον Ολυμπιακό ο Λαλά

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί έχασε έδαφος στον Ολυμπιακό ο Λαλά

Γιατί έχασε έδαφος στον Ολυμπιακό ο Λαλά

Ο Κένι Λαλά αυτή τη στιγμή έχει γίνει τρίτη επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Τι συνέβη και έχει μείνει πίσω ο Γάλλος μπακ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μέχρι την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός το πάλεψε να πάρει δεξιό μπακ. Μεταγραφή δεν έγινε για τη συγκεκριμένη θέση και οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να στηρίξουν τον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο, όμως, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο 29χρονος μπακ ήταν έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού με τον Ολυμπιακού και να σηκώσει το βάρος της δεξιάς πλευράς. Άλλωστε στον Ρέντη ακόμα επιμένουν πως είναι παίκτης με πολλά προσόντα και σπουδαίο ταλέντο, απλά πρέπει να "ξεκλειδώσει" για να τα βγάλει στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, όμως, η τελευταία συμμετοχή που έχει γράψει είναι στις 19 Αυγούστου στο 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά ο Γάλλος μπακ. Δηλαδή εδώ και έναν μήνα είναι εκτός με τον Καρμπόβνικ κατά κύριο λόγο και τον Ανδρούτσο κατά δεύτερο να παίζουν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτή τη στιγμή ο Κένι Λαλά από εκεί που θεωρούνταν ο βασικός δεξιός μπακ έχει γίνει τρίτη επιλογή. Τι συνέβη και έμεινε πίσω; Από το ματς με τον Ατρόμητο ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν αισθανόταν καλά. Έμεινε στον πάγκο σε εκείνο το παιχνίδι και δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με την Αντβέρπ ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο Γάλλος έχασε το παιχνίδι με τους Βέλγους και στη συνέχεια μπήκε στο στάδιο της ανάρρωσης. Αυτή η περιπέτεια τον πήγε πίσω, έχασε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προσπεράσει στους συμπαίκτες του. Πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να βγάλει από την ενδεκάδα τον Καρμπόβνικ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate